Afrit20 is niet alleen verantwoordelijk voor de totale huisstijl van voetbalclub FC Driebergen (inclusief logo en kleding) maar is ook nauw betrokken geweest bij de nieuwbouw van de kantine en kleedkamers die voetbalvereniging FC Driebergen samen met de Driebergse Tourclub (DTC) en Kinderopvang SKDD heeft gerealiseerd. September 2015 was de feestelijke opening van het nieuwe clubgebouw. Als huisstijlbewaker van FC Driebergen heeft Afrit20 regelmatig met de architect en bestuurs- en commissieleden overlegd over een juiste uitstraling van het pand en de bewegwijzering in en om het pand. Dit betreft zowel materiaal- als kleurgebruik en het interieur. Ook veel van de aankleding in het pand zelf is verzorgd door Afrit20 in samenwerking met Showprint.

FCD

FC Driebergen geeft sinds het samengaan van de oude clubs CDN en Dalto in 2011 ieder jaar een magazine uit. In dit glossy magazine (44 pagina’s) worden alle teams gepresenteerd en worden er diverse interviews, achtergrondverhalen en andere wetenswaardigheden vermeld. Afrit20 heeft dit magazine van A tot Z verzorgd, dat wil zeggen het ontwerp, (tekst)redactie, projectmanagement/planning, advertenties, en het produceren van de complete oplage (1.250 stuks). FC Driebergen krijgt regelmatig zeer lovende reacties op dit magazine, het geeft de club een Eredivisie-waardige uitstraling!

Als dank voor het vele (vrijwilligers)werk heeft Afrit20 in 2018 een mooi reclamebord aan het hoofdveld gekregen, een mooi gebaar!

Klik hier voor meer informatie over FC Driebergen.