Verandering is een constante factor. Elke dag wordt de wereld om ons heen meer digitaal, meer mobiel en is er meer informatie beschikbaar voor u en uw (potentiële) klanten. Mensen communiceren dag en nacht en in een steeds sneller tempo. Maakt u optimaal gebruikt van alle kansen die dit biedt?

Behalve kansen brengen nieuwe technieken namelijk ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Niet alleen voor mensen, maar ook voor bedrijven. Om uniek te blijven moeten zij voortdurend innoveren en ‘bijblijven’. In een wereld waar doelgroepen en markten steeds sneller lijken te veranderen en consumenten steeds veeleisender worden, is dat een uitdaging.

Hier komt AFRIT20 in beeld. Door effectieve reclame voegt AFRIT20 meerwaarde toe aan uw merk, uw product, uw dienst; kortom uw bedrijf. AFRIT20 is een kleine no-nonsense reclamestudio zonder extra bureaukosten en daar profiteert u van! Voordelig en creatief werk voor optimale online en offline communicatie. Hiermee verbindt AFRIT20 klanten en consumenten aan u!

Wie is Afrit20?

Mijn naam is Remco van den Brink, ik ben sinds 1999 werkzaam in de reclame zowel aan klant- als bureauzijde. Mijn werkzaamheden en functies: project/accountmanager, hoofd studio, trafficmanager/planner. Klanten/werkgevers: veel A-merken waaronder Pon (VW, Audi, ŠKODA, SEAT), Xerox, V&D, DA, Staples, Douwe Egberts, Wehkamp, BeterBed. Relevante opleidingen gevolgd om alle belangrijke ontwerpsoftware nog beter te leren kennen en gebruiken. Ik heb altijd samengewerkt met goede Art Directors om van hen te leren en het vak nog verder uit te diepen.

Sinds 2002 ben ik eigenaar van AFRIT20. Oorspronkelijk gevestigd in Driebergen (Afrit 20 aan de A12, hier komt de naam dus vandaan!) maar de liefde bracht me naar Hoogland, dus nu ook in (o.a.) Amersfoort en omgeving actief.

Kennismaken?

Maak een afspraak en ik kom graag bij u langs wanneer het u uitkomt. Tot snel!