AFRIT20 is uw bureau voor alles wat te maken heeft met ontwerp: huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, drukwerk en buitenreclame. Maar AFRIT20 kan ook helpen met een goede website, teksten of online banners.

Logo en huisstijl

Uw uitstraling naar de buitenwereld zegt veel over uw bedrijf en product of dienst. De eerste indruk wordt gemaakt bij het zien van uw logo en items zoals briefpapier, visitekaartje, brochure, nieuwsbrief, website en advertentie. Het is dus belangrijk dat alles de juiste uitstraling en vormgeving heeft. AFRIT20 vertaalt uw wensen naar een pakkend logo en bijpassende huisstijl dat vervolgens wordt doorgevoerd in alle uitingen van en in uw bedrijf.

→ Ook bestaande logo’s en huisstijlen kunnen een update nodig hebben; laat AFRIT20 u adviseren!

Online

De ontwikkelingen op internet gaan sneller dan ooit. Was een website in flash een aantal jaar geleden nog erg hip; tegenwoordig moet uw site ook op tablets en smartphones zichtbaar zijn. Sterker nog: onderzoeken wijzen uit dat steeds meer mensen meer mobiel internetten dan op hun desktop computer. AFRIT20 kan u helpen om u ook op internet optimaal te presenteren en uw klanten te informeren, van een responsive website tot e-mail nieuwsbrief.

→ Is uw huidige website klantvriendelijk en toegankelijk genoeg? Laat AFRIT20 er door de ogen van een klant naar kijken. U ontvangt snel een rapportage van de bevindingen en eventuele aanbevelingen.

Controle van documenten

Behalve het uiterlijk moet ook inhoudelijk en technisch alles kloppen, ook dit is van belang voor de uitstraling van uw bedrijf, want u staat voor kwaliteit. AFRIT20 kan u hierbij helpen door een check uit te voeren op alles wat u wilt laten produceren of verspreiden (ook zaken die u niet door AFRIT20 heeft laten maken). Hoe vervelend is het als er toch nog een fout wordt ontdekt waardoor u zaken opnieuw moet laten maken of noodgedwongen genoegen moet nemen met iets waar u niet 100% tevreden over bent? Laat AFRIT20 u deze zorg uit handen nemen. AFRIT20 checkt alles: taaltechnisch, of de tekst logisch en eenduidig is en geschikt voor uw doelgroep, maar ook of een document zonder problemen gedrukt kan worden.

Zeker weten dat alles klopt? Laat AFRIT20 er naar kijken!

Print

Drukwerk is niet dood, sterker nog: de combinatie online/offline kan juist een versterker van uw merk, product of bedrijf zijn. Materiaalkeuze, kleurgebruik en ontwerp van het drukwerk zijn van meerwaarde; uw potentiële klant heeft iets tastbaars in handen en een goede kwaliteit straalt af op uw bedrijf. AFRIT20 heeft een groot netwerk aan drukkers en producenten en heeft altijd de beste prijs!