De offerte

Na een eerste gesprek waarin u uw wensen aangeeft zoekt AFRIT20 naar een passende oplossing en ontvangt u een vrijblijvende offerte. In deze offerte wordt elke handeling en elk product apart vermeld. U weet dus van tevoren precies waar u aan toe bent! AFRIT20 heeft geen hoge bureaukosten en kan daarom de uurprijs laag houden, hier profiteert u van. Ook wordt bij de start van een project in overleg een planning gemaakt en worden zo nodig meerdere (drukwerk)offertes aangevraagd.

Het werk

Na akkoord op de offerte gaat AFRIT20 voor u aan de slag. Waar nodig schakelen wij specialisten in zoals vertalers, tekstschrijvers, fotografen, websitebouwers etc. In de loop van de jaren heeft AFRIT20 een groot netwerk opgebouwd van specialisten die indien nodig bijspringen. U houdt altijd 1 aanspreekpunt: AFRIT20. De ontwerpen worden vervolgens (zoals besproken) gepresenteerd, en waar nodig aangepast. Is het ontwerp gereed, dan wordt alles op de juiste wijze aangeleverd bij u of de producent.

De facturatie

Bij afronding van een project ontvangt u een gespecificeerde factuur. Bij grote (drukwerk)opdrachten kan het voorkomen dat u een aanbetaling dient te voldoen; dit gaat altijd vooraf in overleg.